Undefined index - Gallery doesn't work

edited April 2012 in Troubleshooting
Hello there,

So I'm using a mini showcase gallery for quite a while, and i'm happy with how it works.
But since a little while it doesn't work anymore. When I enter the site it says:

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/buitenh/domains/buitenhuis.goedgehost.nl/public_html/foto/libraries/general.init.php on line 96

Notice: Undefined index: JPG Support in /home/buitenh/domains/buitenhuis.goedgehost.nl/public_html/foto/libraries/general.init.php on line 100
[DEBUG] Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_7_3) AppleWebKit/534.55.3 (KHTML, like Gecko) Version/5.1.5 Safari/534.55.3

But I have no idea how to fix this. A link to the site is: http://buitenhuis.goedgehost.nl/foto/

Hope you guys can help me out here.
Thanks in advance!
AJ

Comments

  • Hi AJ,

    I've got the same problem with one Hoster (Strato) with an other one (1&1) the same website / mini showcase installation runns well.
    Since I have comment ou the lines 96 and 100 in the general.init.php on the Starto installation, mini showcase runns.
    But it doesn't show the mini thumbs in slideshow.

    See in this discussion forum the point: No thumbs after server transfer.

    What the real problem is? I dont know.
    Guess your provider / hoster has changed something with the GD Libary. But I'm not sure. May somenone else here has an idea.

    Regards Wolf
  • sorry _aj_, that is a bug that has been addressed in the new release of minishowcase.

    search the community for a bug fix.
  • Hey -aj_ and Wolf,

    You can fix this bug easily just following the instruction at http://markwaughmuhumuza.blogspot.com/2012/06/higuys-ifyou-are-interested-in-when-you.html.

    Good luck,

    Beckmann
Sign In or Register to comment.